Referenties door heel Nederland

Lagarde Groep heeft in 30+ jaar duizenden klanten geholpen met maatwerk communicatie-oplossingen.

Wij werken door heel Nederland en zijn zowel beschikbaar voor kleine als grote organisaties. Lees op deze pagina meer over onze referenties.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul vrijblijvend ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Positieve referentie

Mitel telefonieoplossing bij Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Floris Geessinck, informatiemanager bij Marga Klompé: “Bij goede zorg hoort goede techniek. Daarom willen we meer uit technologie en communicatie halen. Hiervoor klopten we in 2019 aan bij Lagarde Groep. De samenwerking met Martin Gol en zijn collega’s is goed. We hebben hierdoor echt een partnership opgebouwd”.

Benieuwd naar de samenwerking? Bekijk de video!

RCN vakantieparken

Lagarde Groep en RCN vakantieparken werken al sinds 2018 samen. Door de CRM-integratie komen de gasten direct bij de juiste telefoniste uit.

Zorginstelling Azora

Azora is een zorginstelling in de achterhoek. Bewoners met een ziekte, beperking of handicap krijgen de best mogelijke zorg op één van de zes locaties. Goede communicatie draagt bij aan betere zorg.

Jonker & Schut

De relatie tussen Jonker & Schut en Lagarde Groep is een voorbeeld van een duurzame relatie. Al jarenlang is Lagarde Groep de partner voor de communicatie en het netwerk.

“Ik ben hartstikke blij met en onder de indruk van de snelle en professionele aanpak van Lagarde! Hun team van experts heeft Amaliazorg positief bijgedragen om onze technologische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

Hans van Raaij

Contract manager ICT, Amaliazorg

“Wij ervaren Lagarde als een onderdeel van onze organisatie, in hun doen, denken en handelen. Onderscheidend is Lagarde in de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die zij tonen bij het oplossen van vraagstukken en problemen.”

Robert

Zaandam

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Klantenvertellen nagebouwd e1598867675657

Kijk voor meer reviews op
klantenvertellen >>