Over Lagarde Groep

Met ons complete portfolio van communicatie-oplossingen is Lagarde Groep dé specialist op het gebied van telefonie.

Advies

Iedere organisatie heeft andere wensen op het gebied van telefonie. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de beste telefonie-oplossing voor uw organisatie.

Implementatie

Lagarde Groep implemeneert het complete telefoniesysteem op basis van uw wensen. Na installatie informeren we de gebruikers zodat het systeem direct in gebruik genomen kan worden.

Beheer en Onderhoud

Na implementatie van uw telefonie-oplossing blijven wij uw aanspreekpunt voor beheer en onderhoud. We zorgen ervoor dat uw systeem up-to-date blijft!

Lagarde Groep is sinds 1991 dé expert op het gebied van ICT, communicatie en beveiliging. Met meer dan dertig jaar ervaring zetten we ons in voor efficiënte, effectieve en veilige oplossingen voor onze klanten. Onze betrokkenheid, deskundigheid en vernieuwingsdrang maken ons een vertrouwde partner.

We koesteren diversiteit binnen ons team en klantenkring en streven ernaar dat iedereen zich welkom voelt, ongeacht achtergrond. Als team delen we kennis en ervaring, waardoor we zowel de lokale bakker als landelijke ketens optimaal kunnen ondersteunen.

Voor ons is elke technologie met een internetverbinding een prioriteit, zodat u altijd veilig en efficiënt kunt werken. Onze visie: een wereld waarin ICT, communicatie en beveiliging naadloos samenwerken voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering.

Lagarde Groep Barneveld

Zij kozen voor een Mitel telefooncentrale van Lagarde Groep

RCN vakantieparken

Lagarde Groep en RCN vakantieparken werken al sinds 2018 samen. Door de CRM-integratie komen onze gasten direct bij de juiste telefoniste uit.

Azora

Azora is een zorginstelling in de achterhoek. Bewoners met een ziekte, beperking of handicap krijgen de best mogelijke zorg op één van de zes locaties.

Jonker en Schut

De relatie tussen Jonker & Schut is een voorbeeld van een duurzame relaties. Al lange tijd mag Lagarde Groep werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld.

Contactgegevens

Neem contact op voor advies, het stellen van vragen of het maken van een afspraak. Wij gaan altijd vertrouwelijk met uw gegevens om.

Lagarde Groep
Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld
Tel 088 – 16 16 016

Klantvriendelijk

Klanten van Lagarde Groep beoordelen de dienstverlening gemiddeld met een:

“Ik ben hartstikke blij met en onder de indruk van de snelle en professionele aanpak van Lagarde! Hun team van experts heeft Amaliazorg positief bijgedragen om onze technologische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

Hans van Raaij

Contract manager ICT, Amaliazorg

“Wij ervaren Lagarde als een onderdeel van onze organisatie, in hun doen, denken en handelen. Onderscheidend is Lagarde in de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die zij tonen bij het oplossen van vraagstukken en problemen.”

Robert

Zaandam

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Klantenvertellen nagebouwd e1598867675657

Kijk voor meer reviews op
klantenvertellen >>