Nevenvestigingen

Wat als u een grote of kleine nevenvestiging nu net zo uitgebreid kunt voorzien van communicatiemogelijkheden als het hoofdkantoor?
 

Waar hoofdkantoren het bolwerk van activiteiten zijn, kan een nevenvestiging heel gericht werken in een bepaalde regio of voor een subdiscipline van uw organisatie. Toch hoeft een nevenvestiging niet onder te doen voor een hoofdvestiging. Zeker niet als het gaat om een complete en gebruiksvriendelijke communicatie-omgeving.

 

Wat als u een grote of kleine nevenvestiging net zo uitgebreid kunt voorzien van communicatiemogelijkheden als het hoofdkantoor, zonder dat u hier een afzonderlijke omgeving voor in hoeft te richten?

Cloud telefooncentrale

 

Betrouwbaar netwerk

 

24/7 service desk

 

Communicatiemogelijkheden

"Waarom zou u een grote of kleine nevenvestiging niet net zo uitgebreid voorzien van communicatiemogelijkheden als het hoofdkantoor?"
 

Het kan met de oplossingen van Mitel. Door omgevingen met elkaar te koppelen. Dit betekent: alle functionaliteiten, geen hoge eenmalige investeringen en vereenvoudigd beheer vanuit één locatie.

  • Vereenvoudigd beheer
  • Geen hoge eenmalige investeringen
  • Alle functionaliteiten beschikbaar

Samenwerken en overleggen kan daardoor ook plaatsvinden met de beschikbaarheid van alle uitgebreide collaboration mogelijkheden.

Meer over het realiseren van een Mitel omgeving

Referenties

pand van Azora in de achterhoek

Azora

Van headset tot camerabeveiliging, alles draait om het verbeteren van de zorg voor de cliënten.

Pand van praktijk collega het plein
Praktijk college het Plein

Mitel: voor alle in- en externe telecommunicatie op een professionele manier geregeld.

Wij helpen u graag!

Lagarde Groep

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Bel ons!

088 – 16 16 016