Bereikbaarheid op uw (hoofd)kantoor

Integratie en flexibiliteit

 

Bij het inrichten van een communicatie-omgeving voor een hoofdkantoor of single site omgeving let u op een aantal belangrijke zaken. Omdat telecommunicatie praktisch altijd gebruik maakt van uw bestaande ICT-infrastructuur, is het van belang dat routering, capaciteit, monitoring en beheer goed geregeld zijn.

Cloud telefooncentrale

 

Betrouwbaar netwerk

 

24/7 service desk

 

Integratie met bestaande (netwerk)omgeving

Systemen die elkaar verstoren zijn een grote ergernis voor ICT-managers. Mitel biedt verregaande integratiemogelijkheden met eventueel aanwezige systemen en softwaretoepassingen.

 

De beheersbaarheid van de oplossing en de belasting van het bestaande netwerk zijn belangrijke aandachtspunten. Samen met u kijken wij naar uw bestaande netwerkomgeving en bieden wij met een Mitel oplossing de juiste keuzemogelijkheden voor het realiseren van uw telefonie-omgeving.

Schaalbaarheid en afdelingsgericht werken

De grotere en verschillende afdelingen van een organisatie opereren vaak vanuit het hoofdkantoor. Het is de thuishonk van uw salesmedewerkers, maar ook het vaste basisstation van bijvoorbeeld een service-afdeling of call-center. Daarom bent u op zoek naar een complete oplossing voor uw (hoofd)kantoor. Een alles in één oplossing, zonder dat medewerkers overbelast raken met te veel functionaliteiten en mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden om vanuit een hoofdkantoor door te groeien en eventueel nieuwe vestigingen te openen, zonder een compleet nieuw systeem aan te hoeven schaffen!

Internet kabels ingeplugd in de centrale

Flexibiliteit en bereikbaarheid

Hoofdkantooromgevingen kunnen een turbulent karakter hebben. Veel inloop of instroom van nieuwe medewerkers. Flexplekken die elke dag door een ander bezet worden. Dit vraagt het nodige van een communicatie-omgeving. Niet in de minste plaats omdat elke medewerker altijd en overal bereikbaar wil zijn. Mitel voorziet in continue bereikbaarheid!

Modern vergaderen

Een hoofdkantoor heeft wat betreft overleg, samenwerken en vergaderen twee kanten. Het is enerzijds een verzamelplaats voor het faciliteren van (internationale) overlegstructuren. Anderzijds moet het de faciliteiten bieden om juist niet bij elkaar te hoeven komen, maar vanachter een eigen PC of laptop flexibel te kunnen samenwerken met medewerkers over de hele wereld.

“Systemen die elkaar verstoren zijn een grote ergernis voor ICT-managers. Mitel biedt verregaande integratiemogelijkheden met eventueel aanwezige systemen en softwaretoepassingen.”

Referenties

pand van Azora in de achterhoek

Azora

Van headset tot camerabeveiliging, alles draait om het verbeteren van de zorg voor de cliënten.

Pand van praktijk collega het plein
Praktijk college het Plein

Mitel: voor alle in- en externe telecommunicatie op een professionele manier geregeld.

Wij helpen u graag!

Lagarde BV

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Bel ons!

088 – 16 16 016