MiContact Center Agents

Met de MiContact Center kan iedere type organisatie aan de slag met het professionaliseren van haar contactmomenten.

 

Steeds meer organisaties werken tegenwoordig met professionele customer contact centers voor het verbeteren van de klantcontactmomenten. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor het ondersteunen van uw call-agents, of ze nu binnen of buiten de bedrijfsmuren werken. Mis geen enkel inzicht dankzij uitgebreide rapportages.

Cloud telefooncentrale

 

Betrouwbaar netwerk

 

24/7 service desk

 
Internet kabels ingeplugd in de centrale

MiContact Center: beschikbaarheid garanderen

Een belangrijk aspect bij het verbeteren van klantcontacten is het garanderen van beschikbaarheid van uw organisatie. Voor organisaties betekent een netwerkstoring of hardwarefout vaak een verminderde bereikbaarheid.

Mitel biedt twee hoogwaardige en betaalbare opties om de bereikbaarheid te garanderen:

  • ACD hersteldynamiek: bij een storing in de controllers zullen de IP-telefoons de gesprekken opvangen via een secundaire Mitel MiVoice Business
  • Virtualisatie: de Mitel MiContact Center kan werken op eigen of externe actieve/stand-by servers. Op deze manier wordt een failoverfunctie gerealiseerd.

“Ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor het ondersteunen van uw call-agents, of ze nu binnen of buiten de bedrijfsmuren werken. Vraag om een demonstratie.”

MiContact Center: telewerkers ondersteunen

Telewerkers op afstand wilt u ook de MiContact Center functionaliteiten bieden. Zet met de MiContact Center een virtueel contact center op en zorg naast de verhoogde beschikbaarheid ook voor een de juiste ondersteuning van telewerkers.

 

MiContact Center: call-recording

Verhoog de effectiviteit van medewerkers door met elkaar gesprekken terug te luisteren en deze in te zetten voor trainingsdoeleinden. Mitel ondersteunt call-recording.

“Contact center live zien? Dat kan. Bezoek onze demoruimte, of één van onze referenties voor een demonstratie van de mogelijkheden.”

Vast mobiele integratie

Diverse MiContact Center edities

Met de diverse MiContact Center edities kan ieder type organisatie aan de slag met het professionaliseren van haar contactmomenten. Van MKB-onderneming tot grootschalige call-centers. Bepaal samen met Lagarde welk oplossing geschikt is voor uw organisatie.

MiContact Center

Small, medium of large?

Enterprise Edition

Deze enterprise oplossing is voor specialistische call-center omgevingen waar honderden tot duizenden inbound en outbound calls verwerkt worden.

Business Editions

Met deze oplossing tot 25 agents kan iedere organisatie van middelgrote omvang heel goed uit de voeten. Verhoog de effectiviteit, ontvang rapportages en routeer calls via de gewenste routes

Workgroup Edition

Klein beginnen? Start me deze editie. Het biedt uitstekende doorgroeimogelijkheden. Klanttevredenheid verhogen is niet alleen weggelegd voor grote organisaties!

Referenties

pand van Azora in de achterhoek

Azora

Van headset tot camerabeveiliging, alles draait om het verbeteren van de zorg voor de cliënten.

Pand van praktijk collega het plein
Praktijk college het Plein

Mitel: voor alle in- en externe telecommunicatie op een professionele manier geregeld.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service