Klant contact center

Benader klanten proactief en laat medewerkers efficiënter werken
 

Niet alleen commerciële bedrijven, maar alle type organisaties lijken te beseffen dat optimaal klantcontact leidt tot hogere tevredenheid. De inzet van klant contact centers neemt dan ook toe. Niet alleen in grotere omgevingen. Ook kleine organisaties zetten deze toepassingen kleinschalig en daardoor juist zeer effectief in! Geautomatiseerde uitgaande oproepen zijn bijvoorbeeld een krachtig wapen voor teams die klanten proactief willen benaderen en campagnes efficiënt willen uitvoeren.

Cloud telefooncentrale

 

Betrouwbaar netwerk

 

24/7 service desk

 

De MiContact Center-oplossingen

De MiContact Center-oplossingen helpen organisaties het door hun klanten verwachte serviceniveau te bereiken en zelfs te overschrijden. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid de productiviteit van de werknemers te sturen en de bedrijfskosten in de hand te houden. Of u nu over een groot, virtueel contact center met talloze vestigingen beschikt of naar een efficiënte manier zoekt om de gesprekken over een team te verdelen, Mitel heeft de juiste oplossing om uw activiteiten te beheren en uit te breiden.

Klant contact center integratie met Whatsapp

Nederland telt ruim 11 miljoen Whatsapp-gebruikers. En dat op 17 miljoen inwoners! Deze personen willen vaak ook via Whatsapp met u communiceren. Dat is laagdrempelig, gemakkelijk en bekend. Maar ook voor uw organisatie heeft het grote voordelen. Whatsapp geeft met foto’s en video’s uitgebreidere communicatiemogelijkheden en vermindert de druk op andere communicatiekanalen als e-mail en twitter. Bovendien kunt u zich met dit populaire communicatiekanaal onderscheiden van de concurrentie.

Klant contact center Mitel

Mitel MiContact Center Business Edition is een out-of-the-box oplossing die is ontworpen voor single-site contact centers met 25 of minder agenten.

Mitel MiContact Center Business Edition is speciaal ontworpen voor contactcenters met één vestiging en maximaal 25 agenten. Deze hoogwaardige, out-of-the-box oplossing biedt u de meest gebruikte toepassingen van het Mitel Contact Center aanbod inclusief:

  • Een met een award bekroonde grafische agent desktop
  • Een kernset van historische en real time rapportage
  • Krachtige en gecombineerde agent- en wachtrijmanagement
  • Uitgebreide spraakfuncties voor automatic call distribution (ACD)
  • Intelligente, geavanceerde routeringopties voor de oproepen en interactive voice response (IVR)
Kan ik VoIP bellen zonder internet verbinding?
VoIP bellen, betekent letterlijk Voice over IP. Dat betekent dat er minimaal een internet verbinding beschikbaar moet zijn om te VoIP te kunnen bellen.

De oplossingen van Mitel

Outbound Contact Centers
w

Betere klantenservice

Scripts, oproepen tot actie en CRM-pop-ups voorzien agenten van de informatie die ze nodig hebben voor goed onderbouwde en persoonlijke interactie met de klant.

Intelligent leadbeheer

Met visuele gegevenssegmentatie en hulpmiddelen voor het recyclen van oproepen kunt u ervoor zorgen dat leads goed worden verwerkt en dat managers campagnes tussentijds kunnen bijsturen zonder dat de campagnes komen stil te liggen.
~

Bruikbare inzichten en rapporten

Meet het aantal uitgaande oproepen om te controleren of uw contactcenter optimaal functioneert en ontdek kooppatronen om de verkoop van extra producten, services of upgrades te stimuleren.
N

Probleemloos IT-beheer

Vereenvoudig het IT-beheer met werkstromen voor inkomende en uitgaande oproepen, visuele programmeerinterfaces en ondersteuning voor tolerante architecturen met een hoog beschikbaarheidsniveau.

Vast mobiele integratie

Klant contact center: de voordelen

Door effectiever met klantcontacten om te gaan realiseert u enerzijds een hogere tevredenheid bij stakeholders. Hieraan gerelateerd levert een klant contact center u als beheerder of gebruiker ook concrete voordelen op. Denk hierbij aan:

  • Betere klantenservice
  • Bruikbare inzichten en rapporten
  • Intelligent leadbeheer
  • Probleemloos IT-beheer

Oplossing voor outbound

De oplossingen van Mitel voor outbound Contact Centers zijn ideaal voor bedrijven die hun outbound Contact Centers willen voorzien van preview dialing (bellen met voorbeeld), progressive dialing (progressief bellen), power dialing (intensief bellen) en predictive dialing (voorspellend bellen). De oplossingen zijn ook zeer geschikt voor gemengde Contact Centers die de productiviteit van hun agenten willen optimaliseren bij uitgaande oproepen en multimedia-interactie tussen inkomende oproepen door. Bovenal voldoen de oplossingen van Mitel volledig aan de regelgeving voor geautomatiseerd bellen.

Kan ik later extra gebruikers toevoegen?
Schaalbaarheid is één van de sleutelwoorden van VoIP bellen. Als u extra personeel aanneemt is het heel eenvoudig om gebruikers toe te voegen.

Ook als er personeel weg gaat kunt u de gebruiker eenvoudig uit de centrale halen. U betaald op die manier alleen voor de gebruikers die u nodig hebt.

Klant contact center software

Op basis van het MiContact Center portfolio kiest u de toepassingen die u effectief in wilt zetten. Mitel heeft bewust gekozen om de MiContact Center software veel flexibiliteit te geven. U bepaalt zelf wat u wel en niet in wilt zetten.

 

Vanuit de contact center software genereert u rapportages en krijgt u inzicht in prestaties. Optimaliseer het contact, verhoog de effectiviteit en daarmee de tevredenheid bij klanten.

Referenties

pand van Azora in de achterhoek

Azora

Van headset tot camerabeveiliging, alles draait om het verbeteren van de zorg voor de cliënten.

Pand van praktijk collega het plein
Praktijk college het Plein

Mitel: voor alle in- en externe telecommunicatie op een professionele manier geregeld.

Wij helpen u graag!

Lagarde Groep

Mercuriusweg 45
3771 NC Barneveld

Bel ons!

088 – 16 16 016