Mitel hosted telefonie

Een Mitel Private Cloud telefonie oplossing: alle functionaliteiten voor één vast bedrag per maand.
 

Is uw ICT-beleid gericht op het outsourcen of minimaliseren van eigen resources? Mitel kent een sterke groei in cloud-gebaseerde telefonie-omgevingen. Terecht, gezien de voordelen die dit oplevert voor uw organisatie en ICT-omgeving. Denk daarbij aan een vast en helder bedrag per maand, flexibiliteit en schaalbaarheid en lage eenmalige investeringen.

Cloud telefooncentrale

 

Betrouwbaar netwerk

 

24/7 service desk

 

Mitel Private Cloud

In de competitieve cloud-markt wil Lagarde Groep eindgebruikers geavanceerde functionaliteit bieden, zonder dat daarbij de beheerkosten hoog worden. Door de inzet van nieuwe provisioning, beheer- en ondersteuning tools kan dit zeer kosteneffectief. Dit zorgt ervoor dat zowel de initiële kosten als de kosten op lange termijn lager zullen uitvallen.

 

Lees hieronder meer over de voordelen en toepassingen van Mitel hosted telefonie door Lagarde Groep.

Telefonie uit de cloud, de voordelen:

Een Mitel private cloud oplossing staat voor alle functionaliteiten tegen één vast bedrag per maand. Dat is de eenvoud, compleetheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid van Mitel op z’n best voor organisaties die geen hoge eenmalige investeringen wensen en schaalbaarheid wensen te combineren met betaalbaarheid.

De voordelen op een rijtje:

  • Schaalbaar
  • Flexibel
  • Transparant
  • Betalen naar gebruik
  • Lagere eenmalige investering
  • Een eigen private cloud omgeving
Internet kabels ingeplugd in de centrale

Mitel hosted telefonie en de zorg

Toenemende vraag naar zorg

De vraag naar zorg neemt toe. Vergrijzing en het toenemen van extramurale zorg zijn ontwikkelingen die uw zorginstelling niet voorbij gaan. Lagarde Groep speelt hier op in met het flexibele Mitel hosted telefonieconcept. Totaalcommunicatie voor de zorg.

Koppeling met zorgsystemen

De Mitel communciatieoplossing is te koppelen met nagenoeg alle zorgsystemen. Een juiste samenwerking tussen uw telefonieoplossing en uw zorgsysteem zorgt voor eenvoudig beheer en effectief werken. Het zorgconcept dat hiermee te realiseren valt, biedt zorginstellingen een oplossing die zorgt dat personeel prettiger werkt en de patiënt langer zelfstandig kan blijven wonen.

Op- en afschalen

Bij een toenemende vraag naar zorg kan uw zorginstelling te maken krijgen met uitbreidingen of nieuwbouw. Mitel hosted telefonie is eenvoudig schaalbaar. U kunt eenvoudig op- en afschalen per gebruiker. Ideaal bij wisselende personeelsbestanden of ontwikkelingen in de toekomst.

Lagarde Groep en Mitel

De dienstverlening van Lagarde Groep is erop gericht om cloudoplossingen van Mitel te ondersteunen. Van internetverbinding tot 24-uursmonitoring. Deze inzet wordt beloond door tevreden gebruikers in veel verschillende branches en organisatiegroottes. Lagarde Groep biedt een Mitel Private cloudoplossing voor telefonie. Uw eigen ‘stukje’ cloud dat we voor u op maat kunnen inrichten.

“Met Private cloudtelefonie van Lagarde Groep heeft u uw eigen hosted telefonieomgeving in ons datacenter”

Referenties

Mitel bij RCN vakantieparken

Lagarde Groep en RCN vakantieparken werken al sinds 2018 intensief met elkaar samen. Lagarde Groep beheert en onderhoud de Mitel telefooncentrale.

Bastiaan Spaapen (RCN): Door de CRM-integratie komen onze gasten direct bij de juiste medewerkers uit. Daarnaast hebben we nu een Duits, Frans en Nederlands nummer. Zo zijn we vanuit alle landen met een RCN park goed bereikbaar. Benieuwd naar de samenwerking? Bekijk de video! 

pand van Azora in de achterhoek

Azora

Van headset tot camerabeveiliging, alles draait om het verbeteren van de zorg voor de cliënten.

Pand van praktijk collega het plein
Praktijk college het Plein

Mitel: voor alle in- en externe telecommunicatie op een professionele manier geregeld.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over toegangscontrole en beveiliging.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service