Mitel training

Zorg ervoor dat uw medewerkers alles uit Mitel  halen

Optimaal bereikbaar door goede Mitel training

MiVoice Office – uitgebreide contactcenter oplossing

Wilt u alles uit uw Mitel telefonie-oplossing halen? Dan bent u bij Lagarde Groep aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het introduceren van nieuwe technologie in uw organisatie soms vragen of onzekerheden met zich mee kan brengen. Daarom zijn we er trots op dat we speciale trainingen aanbieden voor onze Mitel gebruikers.

Training Mitel telefonie

Haal alles uit Mitel telefonie

  • Deskundige Begeleiding: Onze getrainde professionals zullen u en uw team begeleiden, zodat u de ins en outs van Mitel leert kennen.
  • Praktijkgericht leren:We focussen op praktische scenario’s die direct van toepassing zijn op uw dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen.
  • Op maat gemaakt: kleine groepen of complete organisaties, onze trainingen zijn op maat voor u en uw medewerkers gemaakt.
  • Voortdurende ondersteuning: Na de training houdt onze betrokkenheid niet op. We blijven beschikbaar voor vragen of aanvullende ondersteuning.

Door onze trainingen te volgen, verzekert u zichzelf ervan dat u en uw medewerkers het maximale halen uit onze Mitel oplossing, wat leidt tot efficiëntere communicatie, verbeterde werkprocessen en een verhoogde (klant)tevredenheid.

Training Mitel telefonie

Referentie: Mitel bij RCN vakantieparken

Lagarde Groep en RCN vakantieparken werken al sinds 2018 intensief met elkaar samen. Lagarde Groep beheert en onderhoud de Mitel telefooncentrale.

Bastiaan Spaapen (RCN): Door de CRM-integratie komen onze gasten direct bij de juiste medewerkers uit. Daarnaast hebben we nu een Duits, Frans en Nederlands nummer. Zo zijn we vanuit alle landen met een RCN park goed bereikbaar. Benieuwd naar de samenwerking? Bekijk de video!

30+ jaar ervaring met Mitel

Lagarde Groep begon in 1991 als telefonie bedrijf. Na enige tijd werden we Mitel partner en verdiepten onze engineers zich in de oplossingen van Mitel (destijds oplossingen van Aastra). 

Diezelfde specialisten werken nog altijd bij Lagarde Groep. We hebben een klantteam speciaal gericht op Mitel omgevingen. Voor iedere wens of vraag met betrekking tot Mitel hebben zij een oplossing.

Waar kunnen wij u mee helpen?

“Ik ben hartstikke blij met en onder de indruk van de snelle en professionele aanpak van Lagarde! Hun team van experts heeft Amaliazorg positief bijgedragen om onze technologische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

Hans van Raaij

Contract manager ICT, Amaliazorg

“Wij ervaren Lagarde als een onderdeel van onze organisatie, in hun doen, denken en handelen. Onderscheidend is Lagarde in de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die zij tonen bij het oplossen van vraagstukken en problemen.”

Robert

Zaandam

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Klantenvertellen nagebouwd e1598867675657

Kijk voor meer reviews op
klantenvertellen >>