Mitel diensten

Een overzicht van alle Mitel diensten waarmee wij zorgen dat u optimaal communiceert

Cloud telefonie

Bij Lagarde Groep bieden we cloud telefonie oplossingen waardoor traditionele investeringen en onderhoudskosten verleden tijd zijn. Onze dienst stelt bedrijven in staat te genieten van uitgebreide functionaliteiten en de vrijheid om overal te werken. Onze VoIP-internet telefonie zorgt voor een betrouwbare communicatie, waarbij alle gesprekken via een internetverbinding lopen. We zorgen voor een naadloze integratie, controleren de geschiktheid van uw huidige verbinding en, indien nodig, bieden we een passend internetabonnement aan. We onderscheiden ons door een snelle, professionele aanpak en klantgerichte service.

Cloud telefonie - bellen in de cloud

Zij kozen voor een Mitel telefooncentrale van Lagarde Groep

RCN vakantieparken

Lagarde Groep en RCN vakantieparken werken al sinds 2018 samen. Door de CRM-integratie komen onze gasten direct bij de juiste telefoniste uit.

Azora

Azora is een zorginstelling in de achterhoek. Bewoners met een ziekte, beperking of handicap krijgen, mede door goede telefonie, de best mogelijke zorg.

Jonker en Schut

De relatie tussen Jonker & Schut en Lagarde Groep is een voorbeeld van een duurzame relatie. Al jarenlang Lagarde Groep de partner voor de telefonie en het netwerk.

Voice over WiFi

Bij Lagarde Groep bieden we Voice over WiFi, waarmee organisaties flexibel kunnen communiceren. Ontdek hoe betrouwbaar, efficiënt en voordelig de Voice over WiFi oplossingen zijn!

Mitel telefonie
Beheer en onderhoud telefooncentrale

Beheer en onderhoud

Lagarde Groep staat bekend als dé specialist in het beheren en onderhouden van Mitel telefooncentrales. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, zetten we ons in voor proactieve monitoring en snelle probleemoplossingen. Onze expertise garandeert optimale bereikbaarheid en vlekkeloze communicatie voor bedrijven. Daarnaast onderscheiden we ons door onze klantgerichte aanpak, waarbij maatwerk en persoonlijke ondersteuning centraal staan. Kiezen voor Lagarde Groep betekent kiezen voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

“Ik ben hartstikke blij met en onder de indruk van de snelle en professionele aanpak van Lagarde! Hun team van experts heeft Amaliazorg positief bijgedragen om onze technologische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

Hans van Raaij

Contract manager ICT, Amaliazorg

“Wij ervaren Lagarde als een onderdeel van onze organisatie, in hun doen, denken en handelen. Onderscheidend is Lagarde in de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die zij tonen bij het oplossen van vraagstukken en problemen.”

Robert

Zaandam

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Klantenvertellen nagebouwd e1598867675657

Kijk voor meer reviews op
klantenvertellen >>

Mitel trainingen

Wilt u alles uit uw Mitel telefonie-oplossing halen? Dan bent u bij Lagarde Groep aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het introduceren van nieuwe technologie in uw organisatie soms vragen of onzekerheden met zich mee kan brengen. Daarom zijn we er trots op dat we speciale trainingen aanbieden voor onze Mitel gebruikers.

Mitel training
Mitel onderhoud en beheer

MiVoice Office

Bij Lagarde Groep introduceren we MiVoice Office van Mitel, specifiek voor organisaties tot 250 werknemers. Deze oplossing optimaliseert samenwerking en bereikbaarheid. Of u nu een on-premises, cloud of hybride oplossing wenst, wij bieden maatwerk dat aansluit bij uw behoeften. Met ruim 30 jaar ervaring als Mitel partner, staan expertise en betrouwbaarheid voorop.

MiVoice Business

Bij Lagarde Groep presenteren we MiVoice Business van Mitel voor grotere organisaties met meer dan 250 werknemers. Deze geavanceerde oplossing optimaliseert samenwerking en bereikbaarheid. Of u nu kiest voor on-premises, cloud of hybride, wij leveren maatwerk dat past bij uw behoeften. Vertrouw op onze jarenlange expertise voor naadloze communicatie.

Mitel onderhoud en beheer