Mitel telefonie in de zorg

In de zorgsector is effectieve en efficiënte communicatie van vitaal belang. Mitel telefonie biedt zorginstellingen de ideale oplossing om deze communicatie te stroomlijnen. 

“Communiceer effectief en efficiënt met cliënten, families en collega’s.”

Telefonie-oplossing in de zorg

In de uitdagende omgeving van de zorg is een betrouwbare en flexibele telefonie-oplossing essentieel. Zorginstellingen hebben te maken met diverse communicatiebehoeften, van het coördineren van zorgverleners tot het onderhouden van contact met patiënten en hun families. Mitel’s telefonie-oplossing voor de zorg is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen, met geïntegreerde functies die zorgprofessionals ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Cloud telefooncentrale

Voordelen communicatie-oplossing in de zorg

  • Verbeterde Patiëntenzorg: Snelle en duidelijke communicatie tussen zorgteams leidt tot betere patiëntenzorg.
  • Efficiëntie: Verminder de tijd besteed aan administratieve taken met geïntegreerde communicatietools.
  • Veiligheid: Geavanceerde beveiligingsfuncties waarborgen de privacy van patiëntengegevens.
  • Flexibiliteit: Pas de oplossing aan op basis van de unieke behoeften van uw zorginstelling.

“Ik ben hartstikke blij met en onder de indruk van de snelle en professionele aanpak van Lagarde! Hun team van experts heeft Amaliazorg positief bijgedragen om onze technologische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

Hans van Raaij

Contract manager ICT, Amaliazorg

“Wij ervaren Lagarde als een onderdeel van onze organisatie, in hun doen, denken en handelen. Onderscheidend is Lagarde in de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die zij tonen bij het oplossen van vraagstukken en problemen.”

Robert

Zaandam

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Klantenvertellen nagebouwd e1598867675657

Kijk voor meer reviews op
klantenvertellen >>

Beheer en onderhoud Mitel telefonie

Een betrouwbaar telefoniesysteem is essentieel voor de zorg. Bij Lagarde Groep zorgen we voor regelmatig onderhoud om optimale prestaties en continuïteit te garanderen. Ons team van experts biedt snelle ondersteuning, software-updates en deskundig advies. Vertrouw op Lagarde Groep voor een zorgeloze communicatie in de zorgsector.

Cloud telefonie - bellen in de cloud