Mitel telefonie in de recreatie

In de recreatiesector is heldere en tijdige communicatie cruciaal. Mitel telefonie biedt recreatiebedrijven de perfecte oplossing om deze communicatie te verbeteren. 

“Zorg voor de beste klantervaring.”

Telefonie recreatiebedrijven

In de bruisende wereld van recreatie is een betrouwbare en aanpasbare telefonie-oplossing onmisbaar. Recreatiebedrijven hebben te maken met diverse communicatiebehoeften, van het coördineren van activiteiten tot het onderhouden van contact met bezoekers. Mitel’s telefonie-oplossing voor de recreatie is ontworpen om aan deze specifieke behoeften te voldoen, met geïntegreerde functies die het dagelijks beheer vergemakkelijken.

Mitel vast mobiele telefonie integratie

Voordelen communicatie-oplossing in de recreatie

  • Gasttevredenheid: Verbeterde communicatie leidt tot een betere ervaring voor uw gasten.
  • Efficiëntie: Verminder de tijd besteed aan boekingen en vragen met geïntegreerde communicatietools.
  • Flexibiliteit: Pas de oplossing aan op basis van seizoensgebonden activiteiten of evenementen.
  • Integratie: Koppel met boekingssystemen en andere bedrijfssoftware voor een naadloze workflow.

“Ik ben hartstikke blij met en onder de indruk van de snelle en professionele aanpak van Lagarde! Hun team van experts heeft Amaliazorg positief bijgedragen om onze technologische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

Hans van Raaij

Contract manager ICT, Amaliazorg

“Wij ervaren Lagarde als een onderdeel van onze organisatie, in hun doen, denken en handelen. Onderscheidend is Lagarde in de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die zij tonen bij het oplossen van vraagstukken en problemen.”

Robert

Zaandam

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Klantenvertellen nagebouwd e1598867675657

Kijk voor meer reviews op
klantenvertellen >>

Beheer en onderhoud Mitel telefonie

Een betrouwbaar telefoniesysteem is essentieel voor de recreatiesector. Bij Lagarde Groep zorgen we voor regelmatig onderhoud om optimale prestaties en continuïteit te garanderen. Ons team van experts biedt snelle ondersteuning, software-updates en deskundig advies. Vertrouw op Lagarde Groep voor een zorgeloze communicatie in de recreatiesector.

Cloud telefonie - bellen in de cloud