Mitel telefonie in het onderwijs

Communiceer effectief en efficiënt met collega’s, ouders en leerlingen

“Communiceer effectief en efficiënt in uw onderwijsinstelling.”

Telefonie-oplossing onderwijsinstelling

In de dynamische wereld van het onderwijs is een betrouwbare en flexibele telefonie-oplossing onmisbaar. Onderwijsinstellingen hebben te maken met een breed scala aan communicatiebehoeften, van het coördineren van docenten en personeel tot het onderhouden van contact met ouders en externe partners. Mitel’s telefonie-oplossing voor onderwijsinstellingen is speciaal ontworpen om aan deze unieke eisen te voldoen.

Met geïntegreerde functies zoals voicemail, doorverbinden en conferentiegesprekken, kunnen docenten en administratief personeel effectief samenwerken, ongeacht hun locatie. Bovendien zorgt de intuïtieve gebruikersinterface ervoor dat zelfs de minst technisch onderlegde gebruikers deze oplossing gemakkelijk kunnen gebruiken.

Of uw onderwijsinstelling nu klein of groot is, de telefonie-oplossing van Mitel kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en groeiplannen. Laat ons u helpen de ideale communicatieomgeving voor uw instelling te creëren.

Cloud telefonie - bellen in de cloud
Voordelen Mitel telefonie

Voordelen communicatie-oplossing onderwijs

  • Geoptimaliseerde Samenwerking: Met de Mitel telefonie-oplossing kunnen docenten, personeel en studenten naadloos samenwerken, ongeacht hun locatie. Dit bevordert de teamdynamiek en verhoogt de productiviteit.
  • Kostenbesparing: Door het gebruik van geavanceerde telefonietechnologie kunnen onderwijsinstellingen besparen op communicatiekosten, vooral bij lange afstandsgesprekken of internationale uitwisselingsprogramma’s.
  • Veiligheid en Privacy: De communicatie-oplossing van Mitel biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat alle gesprekken en gegevens veilig en privé blijven.
  • Flexibiliteit: Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe gebruikers, het instellen van groepsgesprekken of het integreren met andere systemen, Mitel’s oplossing biedt de flexibiliteit die moderne onderwijsinstellingen nodig hebben.
  • Tijdbesparende Functies: Met functies zoals automatische doorschakeling, voicemail naar e-mail en geïntegreerde agenda’s, kunnen docenten en personeel hun tijd efficiënter beheren.
  • Verbeterde Ouderbetrokkenheid: Door het bieden van duidelijke en betrouwbare communicatiemiddelen kunnen scholen de betrokkenheid van ouders bij het onderwijsproces versterken.

“Ik ben hartstikke blij met en onder de indruk van de snelle en professionele aanpak van Lagarde! Hun team van experts heeft Amaliazorg positief bijgedragen om onze technologische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

Hans van Raaij

Contract manager ICT, Amaliazorg

“Wij ervaren Lagarde als een onderdeel van onze organisatie, in hun doen, denken en handelen. Onderscheidend is Lagarde in de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die zij tonen bij het oplossen van vraagstukken en problemen.”

Robert

Zaandam

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Klantenvertellen nagebouwd e1598867675657

Kijk voor meer reviews op
klantenvertellen >>

Onderhoud Mitel telefonie

Een betrouwbaar telefoniesysteem is cruciaal voor uw onderwijsinstelling. Bij Lagarde Groep zorgen we voor regelmatig onderhoud om optimale prestaties en continuïteit te garanderen. Ons team van experts staat klaar voor snelle ondersteuning, software-updates en deskundig advies. Vertrouw op Lagarde Groep voor een zorgeloze communicatie.

Cloud telefonie - bellen in de cloud