Mitel telefooncentrale voor verschillende branches

Verschillende branches hebben te maken met verschillende uitdagingen op het gebied van ICT, communicatie en beveiliging. 

Telefonie in het onderwijs

Hoe is de communicatie binnen uw onderwijsinstelling geregeld? Leraren én leerlingen werken efficiënter en veiliger wanneer de communicatie professioneel is ingericht. Juist vanwege de grote hoeveelheid mensen en ‘piekmomenten’ is dit in deze branche enorm belangrijk.

Telefonie in het onderwijs

Zij kozen voor een Mitel telefooncentrale van Lagarde Groep

RCN vakantieparken

Lagarde Groep en RCN vakantieparken werken al sinds 2018 samen. Door de CRM-integratie komen onze gasten direct bij de juiste telefoniste uit.

Azora

Azora is een zorginstelling in de achterhoek. Bewoners met een ziekte, beperking of handicap krijgen, mede door goede telefonie, de best mogelijke zorg.

Jonker en Schut

De relatie tussen Jonker & Schut en Lagarde Groep is een voorbeeld van een duurzame relatie. Al jarenlang Lagarde Groep de partner voor de telefonie en het netwerk.
Toegangscontrole Hotels

Mitel in de recreatiebranche

Lagarde Groep heeft diverse klanten in de recreatiebranche. Bij deze organisaties is het van primair belang om klanten, veelal bezoekers, goed te woord te staan om zo bij te dragen aan een optimale ervaring.

Communicatie in de zorg

Lagarde Groep heeft vele klanten in de zorgbranche. Een branche waarbij de communicatie optimaal ingericht dient te zijn om de beste zorg te kunnen bieden. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek!

VoIP telefonie

“Ik ben hartstikke blij met en onder de indruk van de snelle en professionele aanpak van Lagarde! Hun team van experts heeft Amaliazorg positief bijgedragen om onze technologische infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.”

Hans van Raaij

Contract manager ICT, Amaliazorg

“Wij ervaren Lagarde als een onderdeel van onze organisatie, in hun doen, denken en handelen. Onderscheidend is Lagarde in de betrokkenheid en verantwoordelijkheid die zij tonen bij het oplossen van vraagstukken en problemen.”

Robert

Zaandam

 

Klanten waarderen Lagarde Groep gemiddeld met een:

Klantenvertellen nagebouwd e1598867675657

Kijk voor meer reviews op
klantenvertellen >>